Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ TUNCER DOĞAN İMAM HATİP ORTAOKULU her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek, eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Kalitemizin ölçüsü sosyal kültürel ve eğitim alanda alınan başarılardır. Ülkemize, en kaliteli öğrencileri ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ TUNCER DOĞAN İMAM HATİP ORTAOKULU kazandıracak ve en başarılı ortaokullar arasında yerini alacaktır.

Misyon: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ TUNCER DOĞAN İMAM HATİP ORTAOKULU bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK
Saatler: BAŞLANGIÇ: 08.30 BİTİŞ: Pazartesi 16.10 Diğer Günler 15.20
Yabancı Dil: İngilizce/Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ERDEM PROJESİ

Telefon - 04725020001

WEB - https://agriimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - FIRAT MAH. 907 SK. IMAM HATIP ORTAOKULU VE ANAOKULU BLOK NO: 1 MERKEZ / AĞRI

Yerleşim Yeri - AĞRI / MERKEZ

Ulaşım FIRAT MAHALLESİ YENİ TOKİ KONUTLARI MERKEZ/AĞRI