AĞRI / MERKEZ - Ağrı İmam Hatip Ortaokulu

04725020001
FIRAT MAHALLESİ YENİ TOKİ KONUTLARI AĞRI İMAM HATİP ORTAOKULU MERKEZ/AĞRI
Vizyon
AĞRI İMAM HATİP ORTAOKULU her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek, eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Kalitemizin ölçüsü sosyal kültürel ve eğitim alanda alınan başarılardır. Ülkemize, en kaliteli öğrencileri AĞRI İMAM HATİP ORTAOKULU kazandıracak ve en başarılı ortaokullar arasında yerini alacaktır.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, AĞRI İMAM ORTAOKULU bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Bağlantı :ADSL (4 Mbit)
Öğretim Şekli :TAM GÜN